Производи
Надворешни Мамци
- Заштитни игли против птици
- Замка за оси
- Замка за муви
- Замка за полжави
- Соларен Реплер против кртови
   
Внатрешни Мамци
- Замка за лебарки и бубашваби
- Замка за прехрамбени молци
- Замка за текстилни молци
- Замка за муви

 СТАРС ДОЕЛ е генерален застапник за Р.Македонија на реномираната фирма SWISSINNO SOLUTION од Швајцарија, која има голема палета на производи за заштита од секаков вид на штетници.

 

 

Дознај Повеќе


stars.ddd.mk © 2011 All Rights reserved