Замки за прехрамбени молци
Надворешни Мамци
- Заштитни игли против птици
- Замка за оси
- Замка за муви
- Замка за полжави
- Соларен Реплер против кртови
   
Внатрешни Мамци
- Замка за лебарки и бубашваби
- Замка за прехрамбени молци
- Замка за текстилни молци
- Замка за муви

 

 

  • Без пестициди
  • Пријател на природата
  • Повекекратно користење
  • Природен мамец

Практично решение!

Внатрешноста на замката за прехрамбени молци содржи јак лепак и сексуален природен мамец-феромон кој ги привлекува молците во замката и ги лепи. Кога во просторот НЕ се присутни молците замката би функционирала неколку мецеци но доколку се појават би ве алармирала навремено за новата инфекција

Едноставни инструкции

Замката е спремна за употреба во моментот кога ке се извади од заштитната фолија.
Замката може да се посави легната или да се залепи со лепенките кој се наогаат од задната страна.
Замката се користи и е ефикасна во сите простории: кујна, купатило, тоалет, канцеларии, апартмани, пекари, хотели, ресторани и др.


Употреба

  • Важно: Кога ке се примети нфестацијата задолжително да се провери состојбата на целата храна и просторот за нејзино складирање. Загадената храна да се исфрли, а просторот кај се чува добо да се исчисти.
  • Не искористените замки чувајте ги на ладно, темно,суво место и надвор од дофат на деца.

 

 

 

 

stars.ddd.mk © 2011 All Rights reserved