Зака за полжави
Надворешни Мамци
- Заштитни игли против птици
- Замка за оси
- Замка за муви
- Замка за полжави
- Соларен Реплер против кртови
   
Внатрешни Мамци
- Замка за лебарки и бубашваби
- Замка за прехрамбени молци
- Замка за текстилни молци
- Замка за муви

 

 

  • Без пестициди
  • Пријател на природата
  • Повекекратно користење
  • Природен мамец

Тајната на NATURAL CONTROL
Нашата замка е многу ефикасна поради мокта на мамецот кој е на природна база и ги привлекува полжавите и ги убива без пестициди.

Гарантирано решение!
Замката за полжави содржи амец кој ги привлекува полжавите во неа. По влегувањето на полжавот во замката тој не може веке да излезе од неа.

Едноставни инструкции

  • Отворете го мамецот и истурете го во замката.
  • Дополнете со вода до одбележаното место и протресете да се помеша.
  • Поставете ја замката во градината. Замката се поставува така што се закопува во земја до отворот за влегување.

Исчистете ја замката и заменете го мамецот по 4 недели или ако замкат е полна (летно време замката побрзо се полни). Користете повеке мамци  во градината за подобри резултати.
NATURAL CONTROL заменски мамци за полжави има во продажба.

Погледнете го видеото:

 

 

 

 

stars.ddd.mk © 2011 All Rights reserved