Замка за оси
Надворешни Мамци
- Заштитни игли против птици
- Замка за оси
- Замка за муви
- Замка за полжави
- Соларен Реплер против кртови
   
Внатрешни Мамци
- Замка за лебарки и бубашваби
- Замка за прехрамбени молци
- Замка за текстилни молци
- Замка за муви

 

 

  • Без пестициди
  • Пријател на природата
  • Повекекратно користење
  • Природен мамец

Тајната на NATURAL CONTROL
Нашата замка е многу ефикасна поради мокта на мамецот кој е на природна база и ги привлекува осите.

Гарантирано решение!

Замката за оси е надворешна замка која се користи во дворови, околу објекти, губришта, депонии и секаде каде може да се појават оси.  
Нашата замка се базира на повеке наменскиот атрактант за оси кој ги привлекува осите во замката.Осите во замката се дават и умираат без употреба на пестициди. Атрактантот од нашата замка не ги привлекува пчелите.

Едноставни инструкции

  • Отворете го мамецот од кесенцето и истурете до во замката.
  • Додадете ладна вода до обележаното место и протресете да се измеша состојката.
  • Закачете ја замката со жицата н дрво или на некое подигнато место одалечено од 5-10 метри од местото што сакате да го заштитите.

Додавајте вода во замката кога ке видите дека е испарена или наполнета со оси. Додавањето на вода правете го науто за замката д биде активна во текот на енот. После 4 недели истурете ја содржинт од замката исплакнете ја и заменете го мамецот.  
NATURAL CONTROL заменски мамци за оси има во продажба.
Description: http://www.swissinno.com/clear.gif

Важни информации:
замката и резервните мамци чувајте ги од дофат на деца и домашни миленичиња.

Погледнете го видеото:

 


stars.ddd.mk © 2011 All Rights reserved