Замка за муви
Надворешни Мамци
- Заштитни игли против птици
- Замка за оси
- Замка за муви
- Замка за полжави
- Соларен Реплер против кртови
   
Внатрешни Мамци
- Замка за лебарки и бубашваби
- Замка за прехрамбени молци
- Замка за текстилни молци
- Замка за муви

 

 

  • Без пестициди
  • Пријател на природата
  • Повекекратно користење
  • Природен мамец

Тајната на NATURAL CONTROL
Нашата замка е многу ефикасна поради мокта на мамецот кој е на природна база и ги привлекува мувите.

Гарантирано решение!
Замката за муви е надворешна замка која се користи во дворови, околу објекти, губришта, депонии и секаде каде може да се појават муви.  
Нашата замка се базира на повеке наменскиот атрактант за муви кој ги привлекува мувите во замката. Мувите во замката се дават и умираат без употреба на пестициди.
Нашата замка ги привлекува сите видови на муви.

Едноставни инструкции

  • Отворете го мамецот за муви и истурете го во замката.
  • Додадете топла вода до одбележаното место и протресете да се измеша. Мамецот се активира од прилика за 2-3 дена за сите видови на муви.
  • Можност:поставете мамло парче свежо месо во замката така би се активирал мамецот веднаш .
  • Закачете ја замката со жицата н дрво или на некое подигнато место одалечено од 5-10 метри од местото што сакате да го заштитите.

Како замката се полни со муви така додавајте вода во неа.Кога замката ке се наполни истурете ја замката заплакнете ја и заменете го мамецот во неа на секој 4 недели или порано доколку се наполни замката. Мувите се активно на температура поголема од 18С. За подобра заштита поставете неколку замки околу куката на 3 -10 м од куката.
NATURAL CONTROL заменски мамци за муви има во продажба.
Description: http://www.swissinno.com/clear.gifВажни информации:
замката и резервните мамци чувајте ги од дофат на деца и домашни миленичиња.

Погледнете го видеото:

 

 


stars.ddd.mk © 2011 All Rights reserved