Замки за муви
Надворешни Мамци
- Заштитни игли против птици
- Замка за оси
- Замка за муви
- Замка за полжави
- Соларен Реплер против кртови
   
Внатрешни Мамци
- Замка за лебарки и бубашваби
- Замка за прехрамбени молци
- Замка за текстилни молци
- Замка за муви

 

 

Револуционерната  NATURAL CONTROL прозорска замка за муви е ефикасна бидејки преку ден повекето летечки инсекти летаат према светлоста на прозорците и се лепат во замката за муви. Тестовите покажале дека 100% од мувите во собата се залепиле во лепакот на NATURAL CONTROL прозорска замка за муви за 48 часа.

Едноставни инструкции

  • Одлепте ја хартиената лепенка од зади и залепете ја замката на кошот од прозорецот.
  • Заменете ја замката после 60 дена или доколку претходно се наполни.

Употреба:

  • Брзо поставување со самолепливите траки.
  • Замката е нјефикасна кога ке се постави на прозорецот до влезната врата од каде влегуваат мувите во просторот.
  • Замката дејствува најдобро на прозорите со највише сетлина.
  • По користењето едноставно одлепете ја од прозорецот и фрлете ја во канта.
  • Доколку лепакот од замката дојде во контакт со кожата едноставно измитего со сапун и вода.

Достапна бела или декорирани шари.

Погледнете го видеото:

 

 

 

 

 

stars.ddd.mk © 2011 All Rights reserved