Соларен реплер против кртови
Надворешни Мамци
- Заштитни игли против птици
- Замка за оси
- Замка за муви
- Замка за полжави
- Соларен Реплер против кртови
   
Внатрешни Мамци
- Замка за лебарки и бубашваби
- Замка за прехрамбени молци
- Замка за текстилни молци
- Замка за муви

 

 

  • Пријател на околината
  • Не токсичен

Едноставно Решение!

Соларниот родентициден репелер емитува звучен талас кој ги брка глувците,стаорците,кртовите, волухариците надвор од просторот приближно во дијаметар околу 650 м2. Направен е специјално да се користи во градини, дворови и насади. На секој 40 секунди испраќа звучни таласи кој се симулација на природна опасност со што ги брка штетниците од просторот.
Соларниот родентициден репелер сработи на соларни келии кој ја претвараат енергијата на сонцето во електрична и ја напојуваат батеријата.Кога е потполно полна батеријата му овозможува на Соларниот родентициден репелер да работи и ноќе со што се постигнува 24 часовна заштита на просторот.

Едноставно склопување и поставување

  • Ископајте дупка во градината и вметнете ја цевката во неа. Не користете чекан или прекумерна сила за да ја закопате цевката со што би можела да се оштети истата.
  • Поврзете ги електричните конектори мегу горниот дел и конекторот од цевката.
  • Прицвретете го горниот дел така што да го грее сонце. Уерете се дека Соларниот родентициден репелер НЕ е премногу закопан во земја и дека НЕ би можело да влезе вода во делот каде што е споен. Соларниот родентициден репелер треба да биде изложен на сончева енергија за да го постигнете максималниот ефект.Кога ке го поставите потребни се 2 дена максимално да се наполни батеријата. Description: http://www.swissinno.com/clear.gif

 

 

 

stars.ddd.mk © 2011 All Rights reserved